Történetünk

A csapatunk 2005 őszén alakult, néhány barát kezdeményezésére.

2006-ban elindultunk az ekkor még egy osztályból álló magyar bajnokságban, a keleti csoportban nyeretlenül végeztünk.

2007-től a Divízió II tagjai lettünk, itt első évben a Keleti csoport 2. helye után helyosztókon 6. helyen végeztünk, majd következő évben az A csoport 4. helyét értük el. 2007-ben Pro Bowl-t rendeztünk, ahol jó néhány játékosunk bekerült a Keleti Válogatottba.

2009-ben a Divízió II Kelet I. csoportjának utolsó helyét értük el.

2010-ben az átszervezett bajnokság nyomán a csapat a Divízió I-ben indult, a 12 csapatos élvonal 8. helyén zártuk.

2011-ben az újabb átszervezés okán a másodosztályú Divízió I-ben indultünk, ahol mind a 6 mérkőzésünket elvesztettük.

2012-ben érkezett a csapathoz Szeredi László edző és a hatcsapatos Divízió I 4. helyét értük el, így a csapat története során először jutottünk rájátszásba, ahol a Dunaújváros Gorillaz állt az útunkban.

2013-ban az alapszakaszt a 6. helyen zártuk, a rájátszás wild card körében a Tata Mustangs búcsúztatott minket.

2014-ben a Divízió I összes mérkőzését elveszítve 7. helyen zártunk, ám nem estünk ki a másodosztályból.

2015-ben a csapat 3. helyen zárta az alapszakaszt. Az elődöntőben a Miskolc Renegades, a döntőben a Dunaújváros Gorillaz ellen győztünk, így megnyertük a Divízió I-et.

Éltünk a joggal, hogy 2016-ban elinduljünk a HFL-ben, Magyarország legerősebb ligájában. Az első évben várakozáson felül teljesítettünk, mivel bejutottunk a legjobb 4 csapat közé, ahol a rájátszásban szoros mérkőzésen maradtünk alul a Miskolc Steelers ellenében.

2017-ben a csapat a Miskolc Renegades Divízió I-es csapattal lépett együttműködésre. A Heroes az alapszakaszban a 2. helyen végzett, ám anyagi problémák következtében a rájátszás előtt a csapatot elhagyták az amerikai importjátékosok, így az elődöntőben hazai pályán súlyos vereséget szenvedtek a későbbi bajnok Budapest Cowbells csapatától, így újra bronzérmet szereztek. Ősszel a csapat nem indult az utánpótlás-bajnokságban, így a MAFSZ visszasorolta a csapatot a HFL-ből a Divízió I-be.

2018-ban a csapat a Divízió II.-ben indult, mivel úgy gondolta, hogy sok újoncnak és juniornak, akik csatlakoztak az off season alatt, könnyebb dolga lesz felvenni a ritmust az amerikai foci világába, ha egy ligával lejjebb kezdik el az építkezést. Egy remek alapszakasz után (5-1) megszerezték a playoff 1. kiemelt címet. Az elődöntőben a Tata Mustangst győzték le (50:0) majd a döntőben a Dabas Sparks ellen játszhattak visszavágót az alapszakaszban elszenvedett vereség megtorlásaként. A meccs eredménye 42:20 így a 2018-as Divízió II. bajnoka az Eger Heroes lett.