BEMUTATKOZNAK A FARKASOK IMPORTJAI IS

Az Eger Heroes gyakorlatilag repülő rajtot vett, hiszen az első meccsén nagyon simán le tudta győzni a Győr Sharks-ot, és mint kiderült, egy erős és fizikális futójátékkal rendelkeznek a Hősök. Ezzel a Budapest Wolves védelmének minden bizonnyal meg fog gyűlni a baja. Vakarcs Gergő és Anthony Green Jr. óriási szerepet kaphat majd a szombati találkozón is. Viszont a védelemben a secondaryben lehet némi gond, miután Chris Hall megsérült a Miskolc Renegades elmúlt hétvégi, Divízió I-es összecsapásán.

A Budapest Wolves felfegyverezte magát hét közben. Az új szponzorral, új játékosok érkeztek, ráadásul hiányposztokra. Xavier Marsden és Michael McCrary a defensive backek sorát erősítik majd, ahol évről évre gyengélkednek a Farkasok. A Dunaújvárostól elszenvedett vereség után kellett is az erősítés. Az offense-zel eddig sem volt baj, a Bratislava Monarchs elleni idegenbeli siker az osztrák bajnokságban megmutatta, hogy jó formában van a támadósor, Lenner Péterre különösen oda kell figyelniük majd az egri várvédőknek.

Szeredi László, az Eger Heroes vezetőedzője: Már volt idén egy tévés meccsünk és a srácok inkább izgatottak, mint idegesek. Meg akarják mutatni a hazai közönségnek és az egész országnak, hogy mit tudnak és az első találkozónkon nyújtott teljesítmény nem csak egyszeri alkalom volt, hanem minden meccsen meg tudják azt ismételni. A Budapest Wolves-t nehéz kielemezni. A Bratislava Monarchs ellen jól játszottak és biztos vagyok benne, hogy sikerre éhezve lépnek majd pályára szombaton. Remélem, hogy az esélyek mindig mellettünk szólnak majd!

Kovács István, a Budapest Wolves vezetőedzője: hamarosan…

Eger Heroes-Budapest Wolves
Időpont: április 22. (szombat), 14.00
Helyszín: Északi Sporttelep (Eger, Malomárok utca)
Belépő: 1000 Ft (14 év alatt ingyenes)

Forrás:http://mafsz.org/bemutatkoznak-a-farkasok-importjai-is/

Start a Conversation