Ezüst lett a vége

Lejátszottuk fennállásunk harmadik döntőjét és sajnos első alkalommal nem sikerült aranyat szereznünk.

Előfordul, hogy nem sikerül pár play, egy-egy játékosnak rosszabb napja van, de ami szombaton történt, az nem mondható szokványosnak. Szinte minden téren hibát, hibára halmoztunk. Renegeteg egyéni hiba tarkította a játékunkat, kulcsfontosságú szituációkban vétettünk hibát. Elejtett labdák, rossz passzok, egész szezonban nem volt ennyi szabálytalanság, mint aznap. Ezek a dolgok hátráltatták az előre haladást a támadó szekcióban. A védelem ismét kitett magáért, bár azért sok pont csupán figyelmetlenségből született, és ha már ennyire rossz napot fogtunk ki, naná, hogya szerencse sem a mi pártunkat fogta.

Persze ez a Crushers teljesítményét nem csorbítja, hiszen nagyon alaposan felkészült a meccsre és végtére is, joggal nyerte meg az aznapi párharcot. Hibák nélkül és fegyelmezett játékkal (mint a szezonban jó pár meccsen) ez egy nagyon szoros meccs lett volna, de nem így történt és túl kell lendülnünk rajta.

Összességében remek szezonon vagyunk túl. Nyolc meccs hét győzelem… Nem hiszem, hogy ezt bárki is megtette volna tipp-mixen szezon előtt…
Szurkolóink fantasztikusak voltak idén is, reméljük jövőre is velünk tartanak és együtt hozzuk el az aranyat, mert a cél akkor sem lesz más. Bízunk benn, hogy a külföldi játékosaink is élvezték az ittlétet. Elinak mihamarabbi felépülést kívánunk. Remek futót és embert ismerhettünk meg a személyében, Dashon pedig ismét bizonyította, hogy lehet rá számítani, valamint a fiatalok mentorálásában is oroszlánrészt vállalt. Köszönjük nekik.
Most egy kis szünet következik, mindenki kipiheni a szezon fáradalmait és össszel elkezdődik a 2020-as szezonra való felkészülés!

Nem sokára találkozunk, hajrá Heroes!