Road to Pannon Bowl!

Tegnap este 8-ra aktuális lett ez a mondat csapatunknak, ugyanis fennállásunk harmadik döntőjére készülhetünk. Eddig kettőből kettőt megnyertünk, szóval idén biztos nem akarunk szakítani ezzel a hagyományunkkal. Nehéz meccsen vagyunk túl, a Gorillaz alaposan felkészült belőlünk a második alkalommal.

Arra mindenki számíthatott, hogy ez a meccs nehezebb lesz, mint a pár héttel ezelőtti (pedig az se volt egy gyalog galopp…). Pontszerzést tekintve, szinte ugyanaz a forgatókönyv játszódott le a meccs elején, mint az előző összecsapáson. A Gorillaz szerezte a meccs első pontjait. Csak éppen most majdnem eltelt egy félidő… A támadósorok rendre elakadtak mindkét csapat védelme ellen. Hozzá kell tenni, hogy a gorillák azért jobban és többet tudtak haladni playről playre és ebben Hegedűs Dániel oroszlánrészt vállalt. A félidő vége felé meg is szerezték a vezetést. (0-7) Pár perc maradt hátra, támadóink összeszedték magukat és Eli kiváló punt visszahordása után nagyrészt passzokkal sikerül előre haladni, és végül begyűrni a malacbőrt az endzone-ba. (7-7) A félidőt tehát sikerült kihozni egálra.

A második félidőt támadással kezdhettük. Szerencsére a pihenő nem törte meg az előző játékrész utolsó támadásának lendületét és zömmel Spisák Erik remek futásaival, valamint Joó Ricsi 25 yardos TD elkapásával átvettük a vezetést, még úgy is, hogy a kezdő futónkat, Eli-t elveszítettük a meccs hátra lévő részére. (14-7) A defense eddig is jól teljesített, a második félidőben pedig hozták a „második félidőben nem kapunk pontot” formát. A következő kivédekezett Gorillaz támadás után még mindig lendületben volt támadó egységünk és Bíró Tibor kiosztotta harmadik passzolt touchdown-ját is. (21-7) A vendégek nem találták meg a módját védelmünk feltörésének, bár sokszor igen jól haladtak előre, de pontot mégsem sikerült szerezni az idő pedig vészesen fogyott, ami a mi malmunkra hajtotta a vizet. A végeredmény tehát maradt, mi pedig bejutottunk a döntőbe. Köszönjünk a Gorillaznak a kemény meccset, nem adták könnyen a győzelmet, köszönjük továbbá a Maklárra kilátogató közönségünknek is, sokat segítettek Illetve kiemelten köszönjük Szatmári Józsefnek az egész éves csapatnak nyújtott segítségét.

Reméljük bárhol is lesz a döntő, velünk tartanak majd az utolsó legfontosabb meccsünkre idén. Találkozunk Július 13-án a döntőben. (A helyszíntről még nincs információnk!)

Hajrá Heroes!