Hatból hat!

Utolsó alapszakasz meccsünket is megnyertük, így tehát sikerült veretlenül végigjátszani hat meccset. Ezúttal a DEAC Gladiators látogatott el hozzánk.

Óriási hőség várta a csapatokat és a kilátogatókat szombat kora délután. Kirúgással kezdtünk, védelmünk a Gladiators első drive-ját kivédekezte, de sajnos támadóinknak sem sikerült az első támadás. Majd a védelem megint tette a dolgát. Második támadásunk valamivel jobb lett. Valamivel… Eli első labdaérintése egy 53 yardos touchdown-t ért, Joki pedig még egy pontot rátett. (7-0) Az első negyedben védelmünk nem engedett pontokat. A Heroes offense viszont nem engedett a tempóból, és javarész Joó Ricsi elkapásaival endzone-ig menetelt, ahol az előbb említett Ricsi le is zárta a támadásunkat és megszerezte első TD-jét a szezonban. (14-7) Ezután sem bírtak a védelmünkkel és miután újra hozzánk került a labda támadóink újabb hosszú pontszerző akciót vezettek, amit Bleszity Erik zárt le, ám az extra ezúttal kimaradt. (20-0) A félidő végén megvillant a Gladiators offense és Kunkli László egy 70 yardos TD passzt dobott Boruzs Kevinnek. Vámosi Patrik pedig az extrát értékesítette. (20-7)

(Fotók: atiboyphoto.hu)

A második félidőt rögtön egy visszahordott TD-vel kezdtük. Ismét Eli által növeltük előnyünket. (27-7) A Gladiators nem adta fel. Ismételt a Kunkli-Boruzs páros és zárkóztak, viszont extra nélkül. (27-13) Ellenben a védelmük továbbra sem talált ellenszert Bíró Tibor passzjátékára. Újabb elkapott hatpontossal növeltük előnyünket. (34-13) Sőtt, egy sokadik kivédekezett gladiátor támadás után Eged Roland is megszerezte karrierje első elkapott touchdown-ját. (41-13) Az utolsó játékrészben a vendégek tudtak még szépíteni Gréczy Balázs futásával, ám erre is volt válasz hazai oldalról, méghozzá a Bíró-Bleszity páros szerezte a mérkőzés utolsó pontjait. (48-19)

Így tehát sikerrel vettük az utolsó akadályt is és jövő héttől már gőzerővel készülünk a Dunaújváros Gorillaz elleni elődöntő mérkőzésünkre, mert itt már a tét a döntőbe jutás. A gorillák tudják mit kell javítaniuk az előző vereség után, nekünk viszont minimum olyan formában kell játszani, ha tovább akarunk jutni. Kemény mérkőzés lesz, kelleni fog a egri szurkolótábor hangja.

Legyünk minél többen és jussunk be együtt a döntőbe! Hajrá Heroes!