Helló újra, Div1!

Új év, új szezon, de van, ami nem változik a Heroes életében.

Ez nem más, mint a következő szezonra való felkészülés. Javában folynak a munkálatok minden téren. Már októberben elkezdődtek, hol a kinti technikai, hol pedig a benti erőnléti edzések, és ahogy egyre közeledik a kickoff, annál lelkesebb a társaság. Hiszen ez más fajta kezdőrúgás lesz.
Mégpedig Divízió I-es. Tavaly egy pár öreggel kevesebben és még több új játékossal a keretben sikerült a Divízió II. bajnokaként zárni a 2018-as évet. Ezzel lehetőség nyílt egy szinttel feljebb lépni. Mint mindig, a cél most is a legjobbnak lenni! De itt most sokkal komolyabb akadályokon át vezet az út a Pannon Bowl trófeáig. Kezdve ott, hogy a 2019-es Divízió I. mezőnyében a legtöbb, azaz 10 csapat fog szerepelni. Ami még aggasztóbb, hogy ebből a 10 csapatból 4 (velünk együtt) járt már HFL-ben, 2 résztvevőnek pedig a „nagycsapata” idén is ott lesz. Aztán ide vehetném még a tavalyi Div2-es ezüst érmeseket is, akik képesek voltak győzni ellenünk az alapszakaszban.

De kezdjük az elején:

Március 31 @Wolves 2 (idegenben)
Tavaly már sikerült ellenük nyerni hazai pályán. Most viszont mi megyünk hozzájuk. Az edzői gárdájuk nagyon jó, játékosaik fiatalok és tehetségesek. Ha nem húzunk valami újat ellenük, könnyen meglephetnek minket.

Április 6 @Tigers (idegenben)
A kérdés, hogy milyen kerete maradt a tavalyi HFL elődöntős csapatnak… Legutóbb 2017-ben találkoztunk velünk, a HFL-ben. Akkor hosszabbításban tudtunk győzni. Nem ma volt ugyan, de ez sokat elárul a meccs várható nehézségéről.

Áprlis 27 vs. Titans (itthon)
Régi idők játszótársa. Oda-vissza verések, hol náluk, hol nálunk. Biztos sokat kell elemeznünk, ha nyerni szeretnénk ellenük. Főleg hogy az első hazai meccsünk lesz a szezonban.

Május 12 @ Cowbells 2 (idegenben)
A másik HFL kötődésű fővárosi csapat, jó edzőkkel és tehetséges fiatalokkal. Ráadásul a volt edzőnk, akivel tavaly bajnokok lettünk, Veszeli Gábor immáron a Cowbells 2 csapatának főedzőjévé avanzsált, tehát biztos mindkét fél motivált lesz.

Június 8 vs. Gladiators (itthon)
Nos…Gladiators. Erős keret, sosem volt gyenge csapat, ráadásul idén csatlakoztak az egyetemi szakosztályhoz, ezáltal rengeteg új játékost tudtak toborozni, köztük külföldieket is.

Június 18 vs. Gorillaz (itthon)
Végül az alapszakasz utolsó meccse hazai pályán. Talán ezt a meccset nem szabad kihagynia senkinek, ugyanis a két csapat óriási meccseket játszott annó egymás ellen és feltehetően idén is az egyik legnehezebb ellenfelünk lesz.

Tartsatok velünk 2019-ben is, számítunk rátok szurkolókra, legyen másodszorra is miénk a Pannon Bowl kupa!

Hajrá Heroes!