Az egri hősök bevették Győrt

Az Eger Heroes együttese idegenben győzte le a Győr Sharks csapatát a magyar amerikai futball-bajnokság első fordulójának utolsó meccsén. Az egriek szinte végig vezetve magabiztosan nyertek 40-18-ra.

Az egriek az elejétől kezdve szerették volna uralni a meccset, Anthony Green rögtön az első percekben meg is szerezte a vezetést, azonban a jutalomrúgás kimaradt, így nem sokkal később Andres Fernandes touchdownja után 6-6 állt az eredményjelzőn. Mivel az extra pontot ezúttal sem sikerült bezsebelni, így a hazaiak a vezetést nem tudták átvenni.

A szünetig még Vakarcs Gergő és Fenyvesi Csaba is touchdownt ért el, nagyrészt ennek is köszönhetően a félidőhöz érve az egriek 21-6-ra vezettek. A fordulás után is a vendégek voltak aktívabbak, Vakarcs újabb futása után pedig tovább növelték előnyüket. A folytatásban mindkét csapat kétszer haladt át a célvonalon, a hazaiak részéről  Fernandez és Becs László hajtotta ezt végre, a vendégeknél pedig mindkettő Green nevéhez fűződött, így végül 40-18-ra az egriek nyerték a meccset.

Forrás: http://www.digisport.hu/news/25717

Start a Conversation